baggrund

Hvem og hvad er Sameksistens.dk? 

Find svaret her:

69058931_10156729862209403_4141207148975

Netavisen Sameksistens arbejder ud fra devisen: ”Støtter individet. Styrker fællesskabet”. Gennem nyheder, reportager, portrætter, analyser og konstruktiv debat søger vi at svare på spørgsmålet: “Hvordan kan vi eksistere sammen i denne verden?”

Sameksistens mellem mennesker med forskellig etnisk, kulturel og religiøs baggrund er det nye normale og adresseres derfor med en formålstjenlig forenende vinkel i et neutralt sprog med mennesket i centrum.

Netavisen Sameksistens ønsker at bidrage til den offentlige samtale og stille viden og argumenter til rådighed for den enkelte demokratiske borger. Vi tager et positivt afsæt, viser nuancer og opløser de konflikter og modsætninger, som andre medier sætter op. Vi tør derfor tale om skønhed, håb og det gode i mennesker.

Netavisen Sameksistens er ikke partipolitisk, men står ved værdier om menneskerettigheder. Derfor devisen: ”Støtter individet. Styrker fællesskabet”.

Netavisen Sameksistens drives af virksomheden Svend Løbner – Journalist (CVR 29988544).

Sameksistens.dk

 

Støtter individet, styrker fællesskabet

 

Sameksistens.dk er en netavis drevet af frivillige. Gennem nyheder, reportager, portrætter, analyser og konstruktiv debat søger vi at svare på spørgsmålet: “Hvordan kan vi eksistere sammen i denne verden?”. For sameksistens er ikke en holdning. Det er et grundvilkår i en globaliseret verden. 

Mere om Sameksistens

Redaktionen

Baggrund

Vær med

Modtag nyhedsbrev

Datapolitik

 

Kontakt

 

Sameksistens

Gl. Lundeborgvej 32

5874 Hesselager

redaktion@sameksistens.dk

Send pressemeddelelse

Skriv debatindlæg

  • Facebook
  • Sort Twitter Icon