top of page

Danske politikere blåstempler diskrimination og fascisme

Af Elvir Abaz, politiassistent

Afholdelse af Stram Kurs’ “Rigskongres” på Christiansborg, som ovenikøbet sker efter invitation fra den socialdemokratiske folketingsformand Henrik Dam Kristensen, er et udtryk for normalisering og blåstempling af systematisk chikane og diskrimination af den muslimske minoritet i Danmark.

Det etablerede Danmark med Socialdemokraterne i spidsen blåstempler en mand, som åbenlyst ønsker etnisk udrensning, massedeportationer af de fremmede, hvis blod skal ende i kloakken.

Fascismen er aldrig kommet til magten af sig selv, men altid med hjælp fra de etablerede partier og det etablerede system.

Et demokrati, der ikke beskytter minoriteternes grundlæggende rettigheder, herunder religions- og trosfrihed, er i praksis reduceret til flertallets tyranni.

Muslimfrygt og muslimhad er blevet rodfæstet og institutionaliseret i Danmark. Det er blevet mainstream.

Havde Hisb ut-Tahrir, som er antidemokratisk og imod Grundloven i lighed med Stram Kurs, stået i samme situation, så er jeg sikker på, at DF og Henrik Dam Kristensen ikke havde gjort det samme.

Et parti eller en politisk bevægelse uanset politisk og ideologisk observans, som åbenlyst ønsker at afskaffe vores grundlov og omstyrte demokratiet, burde aldrig kunne blive opstillingsparat og få lov til at stille op til folketingsvalg. Sådan et parti burde aldrig inviteres ind i varmen af det etablerede, politiske system, som bekender sig til Grundloven og demokratiet. Denne minimale historiske erfaring og viden burde alle vores folkevalgte have som deres pejlemærke.

Nationalkonservative politiske kræfter og opportunistiske kynikere nedtoner, forklejner og banaliserer konstant og konsekvent Paludans systematiske, ondsindede hetz, chikane og hate speech rettet mod danske muslimer – det største angreb mod en minoritet i Danmark siden Anden Verdenskrig – med en kynisk og ubarmhjertig henvisning til deres principielle, falske forsvar for ytrings- og forsamlingsfrihed.

Disse falske ytringsfrihedsforkæmpere, hvoraf nogle af dem er en del af det fine borgerskab og de mainstream partier, reducerer konsekvent den racismedømte hadprædikant til provokatør og islamkritiker. De hverken fordømmer eller tager for alvor tager afstand fra indholdet af hans racisme og ekstremistiske ondskab.

Havde de selvsamme nationalkonservative og andre falske apologister af ytringsfrihed været udsat for det samme ondsindede, systematiske angreb som de danske muslimer bliver i de her år, så er jeg sikker på, at piben ville have fået en helt anden lyd.

תגובות


bottom of page