top of page

De Splittergale holder kulturfest i Aarhus med musik, gøgl og poesi

Lørdag den 3. november holder foreningen De Splittergale kulturfest med et daglangt program, der begynder kl. 14 og slutter kl. 22. Aarhus Kommunes borgmester, Jacob Bundsgaard (S), åbner arrangementet kl. 15.

Fra Ungarn kommer Lakatos Gypsy Dance Group for at optræde sammen med De Splittergale. Dagen byder desuden på folkemusik ved gruppen Himmerlands Folk og optræden med gårdsangerlegenden Sonni Blom Christensen og hans venner.

Elever fra Gøglerskolen deltager med en forestilling. Ligeledes er Cirkus Skunk og gøglerne Jon G Lør og Jesper Kriegbaum på programmet. Fra Kragelund medvirker My’s singer-song-writer band, og Flamenco Teatret har lavet et lille indslag specielt til lejligheden.

Om aftenen optræder den berømte kurdiske sangerinde Mizgin med hendes orkester, der spiller op til kædedans. Festen slutter med roma-orkestret Rizi Familien, som oprindeligt kommer fra Kosovo.

Lederskifte

Kulturfesten markerer De Splittergales 28-års fødselsdag, og den er samtidig et farvel til orkestrets leder Jacob Hogrebe – og der Jon Skjerning og Jesper Kriegbaum bydes velkomne som gruppens nye ledere.

Kulturfesten holdes lørdag den 3. november kl. 14-22 på Kultur- og kontaktsted Kragelund, Dybrovej 21, 8270 Højbjerg.

Entré: 60 kroner og halv pris for børn under 15 år. Festens overskud går til De Splittergale. Der kan købes mad og drikke til billige priser.

Læs mere

Comments


bottom of page