top of page

Hent børnene hjem – for deres og Danmarks skyld

Af Marianne Olsen

Regeringen har ikke kunnet nøjes med at undergrave demokratiet i almindelighed ved at overlade al magt over de danske ”fremmedkrigere” til integrationsministeren.

Nu skal det også gå ud over deres børn: Ifølge Weekendavisen har Udenrigsministeriets Borgerservice sendt et brev til familier i Danmark, der er pårørende til fremmedkrigere. I brevet står, at fremmedkrigerne selv må tage ansvar for deres handlinger og for at have rejst ud med børn eller fået børn i konfliktzonen.

Hvad er meningen?

Uden at forske yderligere i en dybere tænkning, som formentlig kun kan findes i regeringens panikangst, vil jeg gøre opmærksom på, at skiftende regeringer fortsat gør, hvad de kan for at udklække samfundsfjender, ved at deres tilværelse bliver så utålelig som mulig.

Det gøres i Sjælsmark, med børn, som den danske stat er ansvarlig for. Og det gøres i de kurdisk-kontrollerede lejre Al-Hol og Al-Roj.

Hvordan tror Folketingets medlemmer at danske børn, der vokser op i lejre hjemme og ude, bliver indstillet til Danmark?

Hvor er børnenes statsminister? Ved børnenes statsminister at børn er umodne og særligt modtagelige for hvad de oplever? Ved hun at det helvede de vokser op i bliver det normale for dem og bliver en lære for hvordan mennesker skal behandle hinanden?

Hvad skal vi med fjender, når vi har en regering, der oplærer befolkningen til at undergrave både universelle og danske værdier?

Commentaires


bottom of page