top of page

’Hun binder folk sammen i fornøjelse og eftertænksomhed’

Huda Chaaban er kåret som årets ildsjæl i Aarhus for sit frivillige engagement med film og foredrag.Huda Chaaban har som medstifter af Palæstina Film Festival og Yallah.dk vundet den fornemme pris 'Årets Ildsjæl' i Aarhus. Prisen får hun ifølge indstillingen ”for sin store indsats som frivillig, hvor hun engagerer andre i kunst og kultur, og binder folk sammen i fornøjelse og eftertænksomhed med nye horisonter”.

Prisen på 25.000 kroner blev overrakt den 22. juni af Rabih Azad-Ahmad, kulturrådmand i Aarhus, og af Claus Lauenborg, regionsdirektør i Vestjysk Bank.

Udover hæderen er pengene øremærket til arbejdet i de foreninger, Huda repræsenterer.

Med Palæstina Film Festival i Øst for Paradis har Huda været med til at udvide det kunstneriske og kulturelle landskab i Aarhus og vist et mere nuanceret billede af Palæstina og palæstinensere.

Med de unge fra Yallah.dk har Huda været rundt til en lang række foreninger, klubber, undervisningsinstitutioner, sognegårde og skoler, hvor de har skabt en åbenhjertig dialog, der har fået fordomme til at blegne og sat gang i lattermusklerne.

Sådan lyder et Facebook-opslag fra Palæstina Film Festival. Bag prisen står Vestjysk Bank, Aarhus Kommune og Århus Stiftstidende.


Comentários


bottom of page