top of page

Jødisk infocenter inviterer til konference om ’antidiskrimination’

”Der er noget galt med den offentlige debat, når der bliver talt mere om hinanden end med hinanden. Især når det, der skrives og tales om, er negativt og diskriminerende. De offentlige debatter er ofte præget af en opdeling i ”os” og ”dem”, og det er med til at skabe et misforstået og unuanceret billede af minoriteter i Danmark.”

Sådan indleder Jødisk Informationscenter en invitation til konferencen Spred Ordet, der finder sted den 27. oktober 2019 i ”Klub”, Klub, Linnésgade 25, 1361 København K .

”Konferencen Spred Ordet! give mulighed for at skabe en stemme til dig, der ikke så ofte bliver hørt, men tit bliver talt om,” fortsætter indbydelsen.

Ud over inspirerende oplæg vil der være sparringsrunder i konflikthåndtering, forebyggelse af diskrimination, samt konstruktive løsninger ud fra idealet om, at ”det er nødvendigt at styrke fortællingen om sameksistens for at give muligheden for konstruktive, fælles handlinger”.

Der vil være workshops i public speaking, mundtlig debat, skriftlige debatindlæg, sociale medier, og hvordan man kan håndtere en ”shitstorm”.

Det koster 200 kroner at deltage hele dagen.

Comments


bottom of page