top of page

Middag skal inspirere til kamp for menneskerettighederne

Vil du nå danskerne, så invitér dem på middag!

Den strategi bruger menneskerettighedsorganisationen DIGNITY mandag den 2. september. På dagen, hvor Trump skulle have været til statsmiddag på Amalienborg, inviterer organisationen nu alle interesserede til middag for Menneskerettigheder.

Middagen finder sted i Nørrebrohallen den 2. september 2019 klokken 17.00 – 21.30 og skal minde deltagerne om at fortsætte med at kæmpe for menneskerettigheder.

”Kampen for menneskerettigheder er ikke bare et pladderhumanistisk hyggeprojekt. Det er en eksistentiel kamp, som vi skal kæmpe hver eneste dag,” siger Rasmus Grue Christensen, direktør i DIGNITY.

”Menneskerettighederne og individets ret til frihed og værdighed har været et fundament for fred og frihed siden Anden Verdenskrig. Det er det, som er på spil nu. Og det er derfor, vi inviterer til Middag for Menneskerettigheder,” fastslår direktøren og uddyber:

”Vi lever i en tid, hvor de internationale konventioner er under pres verden over. Der er for alvor behov for at bakke op om menneskerettighederne. Derfor er det også under al kritik, at Trump har trukket USA ud af FN’s Menneskerettighedsråd, åbenlyst flirter med autoritære regimer og i ramme alvor mener, at han kan købe Grønland.”

DIGNITY er en menneskerettighedsorganisation, som arbejder for en verden fri for tortur og organiseret vold. DIGNITY har siden 1982 arbejdet med torturforebyggelse og rehabilitering af traumatiserede mennesker, forskning og formidling – både i Danmark og i en række lande verden over sammen med lokale menneskerettighedsforkæmpere.

Comments


bottom of page