top of page

Minister undveg ”hajfyldt farvand”

Hvem er hajerne i det hajfyldte farvand? Er det ngo’er der bliver ved med at kræve alle danskere til Danmark? Eller eksperter, der siger, at danske børn i syriske lejre risikerer at blive radikaliserede?


Boligminister Kaare Dybvad Bek ønskede ikke at besvare spørgsmål om danske børn i syriske fangelejre. Foto: Folketinget.


Tirsdag viste DR2 den prisbelønnede udsendelse, Fjendens børn, om den svenske morfar Patricio og hans kamp for at få sine syv børnebørn hjem fra en af de syriske fangelejre efter deres mors død.

Heldigvis er kampen endt lykkeligt. Børnene er kommet hjem til Sverige, og der er et godt håb om at de får et godt liv, og Sverige kan glæde sig sammen med morfaren.


Undveg brændende spørgsmål

I mandags kunne man i P1-programmet Ring til regeringen høre Kaare Dybvad Bek. Integrationsminister Mattias Tesfaye, der var programsat, havde desværre sendt afbud.

Men en minister vil efter sigende gerne svare på alt, og boligministeren sagde, at da han havde været vikar for Mattias Tesfaye, ville det nok være endnu nemmere at svare på spørgsmål til ham, end så mange andre spørgsmål.

Så jeg sendte en sms: ”Hvornår får vi de fem børn og deres mødre hjem fra Al Roj lejren?”

Men det spørgsmål kunne (eller ville?) ministeren angiveligt ikke svare på. Han sagde bl.a. ”Det er også hajfyldt farvand.”


Hvem er hajerne?

Så er det jeg spørger videre: Hvem er de hajer? Er det NGO’er der bliver ved med at kræve alle danskere til Danmark?

Er det juridiske og andre eksperter, der gang på gang understreger, hvor skadeligt det er for Danmark at trække tiden ud, så børnene risikerer at blive radikaliserede, når de kommer hjem?

Eller håber regeringen at børnene dør, inden de kan komme hjem? Hvis det skulle ske, skal de så begraves i dansk jord?

Både Regeringen og Folketingsflertallet befinder sig i total forvirring, fordi deres magtmisbrug er ved at vælte dem af pinden.

Er et tabt menneskeliv stadig en tragedie?

Comments


bottom of page