top of page

Mustafa vil stifte forening for eks-muslimer

Lørdag den 22. august bliver en ny forening for eks-muslimer ved navn Foreningen Frafalden stiftet.

Foreningen bliver stiftet på initiativ af Mustafa Sayegh, der selv er tidligere muslim. Han har selv oplevet de store omkostninger, det kan have at forlade islam. Som frafalden muslim har Mustafa modtaget trusler og været udsat for andre former for chikane fra tidligere trosfæller.

– Eks-muslimer er en overset og udsat minoritet, som har behov for en stemme. Det er derfor, jeg har valgt at tage initiativ til Foreningen Frafalden. Jeg mener, at det bør være ethvert menneskes helt naturlige ret at vælge eller fravælge enhver religion, siger Mustafa Sayegh om baggrunden for at stifte foreningen.

I dag arbejder han som selvstændig malermester i Kolding. Han har skrevet den autofiktive bog “Fri” med afsæt i egne oplevelser, ligesom han ofte deltager i samfundsdebatten om islam, integration og indvandring.

Foreningen Frafalden har som erklæret mål at skabe et netværk og fællesskab for eks-muslimer i Danmark og at være en platform og fælles stemme i samfundet for eks-muslimer, både politisk og i mediebilledet.

Foreløbig har flere end 50 givet tilkende at ville være medlemmer, når foreningen bliver stiftet.

1 Comment


Guest
Jun 05, 2022

En positiv ting er at forlade denne islamiske myte, der ødelagde vores sind

Like
bottom of page