top of page

Netværksentusiaster nomineret til international pris

– I en svær og speciel Coronatid kan vi stolt løfte sløret for, at Forbes i dag har annonceret deres “30 under 30” liste for 2020. Andreas & jeg (Nicklas – red.) er blevet udvalgt blandt tusindvis af inspirerende virksomheder og personligheder. Vi har endda fornøjelsen at dele pladsen med bl.a. Greta Thunberg, som i den grad har haft sin taletid og impact det sidste års tid.

Sådan skriver Nicklas Steenfeldt i et facebook-opslag. Og Andreas er Andreas Reventlow, der fik idéen til Elderlearn på et udvekslingsstudie i Tyskland. Elderlearn er i dag en socialøkonomisk virksomhed, der knytter bånd mellem unge universitetsstuderende fra udlandet med ældre plejehjemsbeboere herhjemme. Begge parter får gevinst af matchet: Den ældre får selskab, og den unge lærer dansk.

Netavisen Sameksistens har tidligere interviewet Andrea og Erik, der fortæller om matchet, der endte med et venskab på tværs af alder og baggrund.

På Facebook oplyser Nicklas Steenfeldt, at Elderlearn til dato har matchet flere end 1600 personer, fra mere end 100 lande.

– Den yngste udlænding er 14 år og den ældste dansker er 100 år!

Læs hele opslaget her:

Comments


bottom of page