top of page

Nyt P1-program om livets overgange

Det er ofte i krisen eller i overgangen, vi er åbne overfor nye indsigter.

På den baggrund inviterer programvært Iben Maria Zeuthen gæster i ny programserie på P1: ‘Tal til mig’ hedder programmet, der kalder på fordybelse.

– Ethvert menneske har oplevet perioder, hvor livet tager en drejning og ens følelsesliv bliver sat på prøve. Det kan være fødsler, død, konkurs, kærlighed. Virkelighedens vægge vælter. Når det sker, søger vi naturligt trøst eller opbakning i den værktøjskasse, vi kender, for at komme ovenpå igen, fortæller vært Iben Maria Zeuthen.

Lytterne kan møde Iben og hendes gæst hver søndag formiddag klokken 11.03, og allerede fra tidlig morgen kan programmet lyttes som podcast.

Den første gæst er sanger og musiker Kira Skov. I 2017 mistede hun sin mand pludseligt og med ét stod hun tilbage som alenemor og en helt forandret fremtid. Og for at finde vejen frem og kunne tage afsked med sin elskede, begyndte hun at opsøge tro, præster og hellige skrifter.

– Programmet ’Tal til mig’ griber fat i eksistentielle spørgsmål. Jeg håber, at programserien kan inspirere eller guide andre, der oplever pludselige vendepunkter i livet, siger kanalchef på P1 Thomas Buch Andersen i en pressemeddelelse.

Blandt andre gæster er Bertel Haarder, Dy Plambeck, Peter Øvig Knudsen og Kirsten Thorup.

Commentaires


bottom of page