top of page

Safia er forkvinde for interreligiøst forum

Opdateret: 22. feb. 2022

Safia Aoude skal lede Kristent-Muslimsk Samtaleforum sammen med næstformand og styregruppe.Kristent-Muslimsk Samtaleforum har fået nyt formandskab. Safia Aoude blev enstemmigt valgt som formand af dets styregruppe. Det samme blev Jens Christian Bach Iversen som næstformand.

Det skriver forumet i en pressemeddelelse.


Fremmer religionssamtalen

Kristent-Muslimsk Samtaleforum (KMS) har til formål at fremme den fælles religionssamtale og bidrage til udviklingen af et inkluderende samfund. KMS ledes af en styregruppe på 10 personer som står for en årlig konference for kristne og muslimske ledere. Folkekirke & Religionsmøde yder sekretariatsbistand.


Muslim og kristen i formandskabet

Safia Aoude er udpeget til styregruppen af Scandinavian Council for Relations, der bygger bro mellem islamiske organisationer og myndighederne i de nordiske lande. Hun er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har studeret islamisk kunst på Oxford Universitet. I dag arbejder hun som investor.

Jens Christian Bach Iversen er udpeget til styregruppen af Folkekirke & Religionsmøde. Til daglig er han sognepræst i Dalby Kirke ved Kolding, og er medlem af Folkekirkens Arbejdsmiljøråd og i bestyrelsen for Folkekirkens Arbejdsmiljørådgivning (FAR). Han er cand.theol. fra Aarhus Universitet.

Styregruppen er sammensat af 5 muslimer og 5 kristne.

Comments


bottom of page