top of page

Velkommen til en ny version af netavisen

Du ser her netavisen i en ny version, der er resultatet af mere end et halvt års overvejelser og arbejde med at udvikle Sameksistens.dk i samarbejde med FlowTwo, der har designet og stået for hele opsætningen af hjemmesiden.

Fremover vil vi give mere plads til analyser, baggrundsartikler og interviews. Vi kan se, at det er nogle af de mest læste artikler, og at flere af artiklerne ligger højt i flere måneder – og i enkelte tilfælde i flere år. Derfor vil vi styrke disse områder. Det betyder samtidig, at der vil blive lagt mindre vægt på nyheder, som også dækkes af andre medier. Ændringer medfører også, at der fremover ikke længere vil være blogindlæg, boganmeldelser eller kalender på hjemmesiden. Det skyldes, at vores ressourcer er begrænsede, og vi har valgt at bruge dem, hvor vi er med til at gøre størst forskel. Samtidig skal der lyde en stor tak til de skribenter, der har bidraget med indlæg til disse rubrikker.

Artiklerne på netavisen vil fortsat have fokus på sameksistens på tværs af etniske, kulturelle og religiøse forskelligheder. Blandt andet i interviewserier som ”Kærlighed på tværs af tro, kultur og livssyn” og ”Min tro”. Det gælder også serien med baggrundsartikler om begrænsninger og krænkelser af religionsfriheden i udvalgte lande, hvor der løbende tilføjes nye artikler.

Lige nu er der overført omkring 100 artikler fra den gamle hjemmeside, og vi vil i de kommende uger flytte flere af de gamle artikler over på den nye netavis. Hvis der er artikler, du savner, er du velkommen til at kontakte os.

Vi håber, at den nye netavis vil være nyttig og brugbar for dig som læser.

Bedste hilsner Redaktionen

Comments


bottom of page