top of page

Et festfyrværkeri af mad, musik og dans i eksotiske dragter

Fest, farver og fuldstændig fantastisk mad, musik og megagod stemning. Flere hundrede mennesker i mange farver og faconer var samlet til Svendborg Internationale Festival lørdag den 14. september. Svendborg Integrationsråd stod bag festivalen under overskriften: Oplev verden i din by!

Og sulten blev stillet, både på oplevelser og madretter. Hvert telt repræsenterede et land, og her kunne deltagerne smage på delikatesser fra bl.a. Iran, Syrien, Kurdistan, Bosnien og Vietnam. Fra scenen lød eksotisk musik, mens børn og unge dansede folkedanse iført farvestrålende, eksotiske dragter. Og børnene fik mulighed for at tegne, male og endda hygge sig med ansigtsmaling.

Et festfyrværkeri på en solrig dag i september, inden det danske efterår for alvor sætter ind. Følgende billedkavalkade kan måske give et indtryk:

Sameksistens

Støt individet. Styrk fællesskabet

Sameksistens er et netmagasin drevet af frivillige. Gennem nyheder, reportager, portrætter, analyser og konstruktiv debat søger vi at svare på spørgsmålet: “Hvordan kan vi eksistere sammen i denne verden?”. For sameksistens er ikke en holdning. Det er et grundvilkår i en globaliseret verden. 

Mere om Sameksistens

Redaktionen

Baggrund

Vær med

Modtag nyhedsbrev

Datapolitik

Frivilligt abonnement kr. 100,- eller mere indsættes på Netbank 0759 3231319386.

Kontakt

 

Sameksistens

redaktion@sameksistens.dk

Send pressemeddelelse

Skriv debatindlæg

bottom of page