top of page

Konference: Hvordan møder du flygtninge med traumer?

Dansk Flygtningehjælp inviterer til konference i København den 2. december om behandling af flygtninges traumer.Vold, tortur, flugt og tab. Det er voldsomme og skræmmende historier, vi møder fra nogle af de familier med minoritetsbaggrund, der kommer til Danmark.

Som fagperson eller frivillig kan det være svært at forstå og forholde sig til. Men vi bliver nødt til at se det for at kunne forstå det og for at kunne hjælpe familierne med de udfordringer, sådan en bagage giver.

Det skriver Dansk Flygtningehjælp. Der inviterer til konference i DGI-byen, København torsdag den 2. december. Her vil eksperter undervise i nye metoder til at arbejde med traumatiserede.

Internationale og danske eksperter kommer på scenen og vil udfolde metoder, egne erfaringer og ny forskning. Blandt andet Dr. Bruce Perry, leder af The Neurosequential Network og Senior Fellow på The ChildTrauma Academy (USA), Charlotte Kærgaard Sonne, MD ph.d., og Henriette Laugesen Attardo, Cand.scient.san.publ. ved Region Hovedstadens Psykiatri.

De deler deres dugfriske resultater af forskning i peer-to-peer-modellen MindSpring.

Professor Dr. Marit Sijbrandij fra Vrije Universitet i Amsterdam præsenterer resultaterne af arbejdet med syriske flygtninge, hvor WHO-programmet Problem Management Plus (PM+) er anvendt.

Comments


bottom of page