top of page
Logo%2520kraftig%2520inverteret_edited_e

vær med

Du kan være med og samtidig selv få noget ud af det!

69058931_10156729862209403_4141207148975

Sameksistens.dk drives af frivillige. Både redaktion, skribenter, producer og webmaster lægger et stort engagement i netavisen. Du kan være med!

SKRIV

Vil du skrive til avisen er det en god idé at begynde med opinionsindlæg, hvor du redegør for dine meninger og din viden på et bestemt område. Når skrivemusklen er varmet op, kan du skrive en nyhed om en begivenhed eller interviewe en spændende person. Vil du have hjælp til at formulere og strukturere artiklen, kan du sende en kladde til os. Vi hjælper dig, så artiklen sidder helt i skabet!

FOTOGRAFÉR

Vi stiler efter at gøre vores billedmateriale endnu bedre. Derfor har vi brug for fotografer, der kan tage gode portrætbilleder og rykke ud til aktuelle begivenheder som fx koncerter, foredrag og demonstrationer. Vi drømmer også om at lave billedkavalkader – for billeder siger som bekendt mere end 1000 ord. Alle billeder krediteres med navn og evt. hjemmesideadresse.

ARRANGÉR

Vil du udbrede kendskabet til Sameksistens.dk i dit netværk og gøre en ekstra indsats for at hverve nye læsere ved fx at promovere på sociale medier, så henvend dig endelig. Har du også lyst til at arrangere et foredrag, en debataften eller et andet event, så skriv også til os. Planen er, at Sameksistens.dk rykker ud med aktuelle foredrag af vores redaktion og faste skribenter.

DET FÅR DU UD AF DET:

Vi giver dig sparring, som øger dine skrivefærdigheder. Vi krediterer dine billeder, så du bliver kendt som fotograf. Vi giver også gerne en udtalelse, som du kan vedlægge dit cv.

Du bliver også inviteret til online tutorials om kommunikation, journalistik, interviewteknik, sprogbrug osv.

 

Har noget af alt dette din interesse, så skriv gerne til redaktør Svend Løbner på redaktion@sameksistens.dk.

bottom of page